Bodrum Bodrum

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Ek$i Sözlük'teyiz!...

Üç gün içerisinde sitemiz büyük bir ilgi topladı ve bir çok blogun ve forumun ardından Ekşi'de de yayınlandı. Sözlükteki arkadaşların yorumları her zamanki gibi biraz "ekşi" olsa da, yine de bizi orada tartışmaları bile bizi mutlu etti. Bazı arkadaşların yorumu biraz rahatsız edici olsa da, sonuçta biz hedefimize giderek ulaşıyoruz. Sonuçta bir hafta içinde elde etmemiz gereken bir meblağ vardı ve buna ulaşabileceğimiz tek yer de internetti. Biz de bunu kullandık sadece. Biz zaten üniversite okurken bir yandan da çalışan insanlarız. Bu kadar haksız yere eleştirmenizin anlamı yok. Yine de ne demişler, reklamın iyisi kötüsü olmaz :))

Şimdi hesabımıza baktığımızda hedefimize giderek yaklaştığımızı görmek güzel. Bu bizi mutlu ediyor. Böyle bir şeye ilk cesaret eden de biziz ve bu cesaretimizi 5er, 10ar TL de olsa ödüllendirenleri görmek güzel. O yüzden, kim ne derse desin... Bize inananların desteğiyle, biz Bodrum'a gidiyoruz. :)

Yarın hedefimize bir adım daha yaklaştığımızı görmek dileğiyle...

Tatile Gitmek İsteyenler.

2 yorum:

  1. artık lafmacun.org'da da varsınız.
    http://www.lafmacun.org/bak/tatilegitmekistiyoruz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. çok kolpasınız lan siz. profilin meraklar kısmına bodrumun koylarını yazınca insanlar da inanıyor mu? bodruma gideceklermis. 960 tl lazimmis. ne biliyoruz biz orda 315 tl birikti derken birikenin aslında 3000 tl olmadigini. ama evet. turkiyede salak cok. o yuzden kolay gelsin. bence bodruma modruma gitmeyeceksiniz ya hadi neyse.

    YanıtlaSil